BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemMuharrem İnce'den o iddialara yanıt: Kendimi yakarım----

Muharrem İnce'den o iddialara yanıt: Kendimi yakarım

Muharrem İnce'den o iddialara yanıt: Kendimi yakarım
23 Kasım 2019 - 07:55 www.finansgundem.com

Gazeteci Rahmi Turan'ın "Erdoğan ile görüşen isim CHP'li Muharrem İnce'dir" iddiasına İnce'den yanıt: Kanıtlasınlar Taksim'de kendimi yakarım

CHP'li Muharrem İnce'den Gazeteci Rahmi Turan’ın “Erdoğan ile görüşen isim CHP’li Muharrem İnce"dir iddiasına sert tepki geldi.

Sözcü gazetesi yazarı Rahmi Turan, CHP'li bir ismin Beştepe'ye giderek Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile görüştüğü iddiasıyla ilgili yeni bir gelişme daha yaşandı.

Rahmi Turan, gece saatlerinde Beştepe'de Cumhurbaşkanı Erdoğan ile görüşen ismin Muharrem İnce olduğunu iddia etti.

İNCE: KANITLASINLAR KENDİMİ TAKSİM'DE YAKARIM

Konuyla ilgili CNN TÜRK'teki 'Gündem Özel' programında Barış Yarkadaş'a mesaj gönderen İnce, "Eğer böyle bir görüşme gerçekleştirdiysem ve bununla ilgili bir belge varsa Taksim'de kendimi yakarım" dedi.

TWITTER'DAN ÇOK SERT AÇIKLAMALAR

İnce daha sonra ise Twitter hesabından çok sert açıklamalarda bulundu.

İnce'nin mesajları şöyle:

"Daha ilk günden Rahmi Turan’ın dile getirdiği iddiaların merkezine benim adımın oturtulacağını bana gelen bilgiler doğrultusunda tahmin etmiştim. Bunun benim üzerimden parti içi muhalefete yönelik bir operasyon olduğunu ve bunun Genel Merkezin mutfağında bir çete tarafından pişirildiğini biliyordum. Tahminlerimde yanılmadım.

İddiaların benimle uzaktan yakından bir ilgisi yoktur, olamaz. Bu bana, benim üzerimden parti içi muhalefete yönelik şerefsizce bir saldırıdır. Bu şerefsiz, onurdan insanlıktan nasip alamamış kalemşörle ve kaynağım dediği saray soytarısıyla mutlaka yargı önünde hesaplaşacağız. Bu iş elbette sadece yargıyla sınırlı kalmayacaktır. Siyaseten bu operasyonun parçası olan ve Cumhurbaşkanlığı seçim akşamından bu yana şahsıma yönelik kampanya yürütenlerle de hesaplaşmamız kamuoyunun huzurunda devam edecektir.

Rahmi Turan önce İnce'nin ismini verdi sonra 'Pişmanım' dedi

 

Erdoğan'dan Kılıçdaroğlu'na istifa resti

 

ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • ender23 Kasım 2019 08:54

    Bu iş mahkemede biter,,kim yalan söylüyor,kim doğruyu söylüyor.Hele hele Cumhurbaşkanımızın bu olayda kullanılması başlı başına bir facia.