BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemMossad Başkanı, ateşkes için Paris'e gitti----

Mossad Başkanı, ateşkes için Paris'e gitti

Mossad Başkanı, ateşkes için Paris'e gitti
28 Ocak 2024 - 17:36 www.finansgundem.com

İsrail Dış İstihbarat Servisi Mossad'ın Başkanı Barnea, ateşkes ve esir takası görüşmeleri için Paris'e gittiği açıklandı

İsrail Dış İstihbarat Servisi Mossad'ın Başkanı David Barnea ve beraberindeki heyetin, Hamas'la ateşkes ve esir takası anlaşması görüşmeleri için Fransa'nın başkenti Paris'e gittiği belirtildi.

Sky News Arapça kanalının haberine göre, Barnea'nın başkanlığını yaptığı İsrail heyeti, ABD'li, Katarlı ve Mısırlı yetkililerle ateşkes ve esir takası anlaşması üzerine görüşmeler gerçekleştirmek üzere bugün Paris'e vardı.

Mossad Başkanı Barnea'nın bu akşam saatlerinde, ABD Merkezi İstihbarat Teşkilatı (CIA) Direktörü William Burns'ün yanı sıra Mısırlı ve Katarlı yetkililerle de görüşmesi bekleniyor.

ABD basınında 25 Ocak'ta, ABD Başkanı Joe Biden'ın, CIA Direktörü Burns'ü, Hamas ile İsrail arasında ateşkes ve büyük çaplı esir takası anlaşmasına ilişkin görüşme yapmaya göndereceği ileri sürülmüştü.

İsrail, savaş hazırlıklarını artırdığını duyurdu

 

İsrail UAD'yi de antisemitizm ile suçladı!

 

Uluslararası Adalet Divanı'ndan İsrail kararı: Soykırımla yargılanacak

 

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)