BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemMoskova'da Boeing 737 bir kişiyi ezdi----

Moskova'da Boeing 737 bir kişiyi ezdi

Moskova'da Boeing 737 bir kişiyi ezdi
21 Kasım 2018 - 04:40 www.finansgundem.com

Şeremtyova Havaalanı'nda Moskova-Atina seferini yapan uçağın havalanmasının ardından pistte bir ceset bulundu

Moskova’nın Şeremetyevo Havalimanı’nda, Boeing 737 tipi yolcu uçağının havalanmasının ardından pistte bir adamın cansız bedeninin tespit edildiği belirtildi.

Şeremetyevo Acil Durumlar Servisi’nden Sputnik’e yapılan açıklamada, “Moskova-Atina seferi yapan Boeing 737 tipi yolcu uçağı havalandıktan sonra iniş-kalkış pistinde, yanında biniş kartı bulunan bir adamın cesedi bulundu” dendi.

Uçak pistte ilerlerken meydana gelen kazaya ilişkin pilotlardan yetkililere açıklama yapıldığı belirtildi. İddiaya göre uçak pistte ilerlerken olayın gerçekleşmiş olmasına rağmen kabin ekibi uçuşun devam etmesine karar verdi. Bunun gerekçesinin ise uçaktaki acil durum ekipmanının devreye girmemesi olduğu belirtildi.

Kurbanın kimliğinin belirlendiği ve eşyaları güvenlik yetkililerine teslim edildiği öğrenilirken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)