BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaBankacılık​Morgan Stanley'nin karı beklentileri aştı----

​Morgan Stanley'nin karı beklentileri aştı

​Morgan Stanley'nin karı beklentileri aştı
17 Ocak 2014 - 20:18 www.finansgundem.com

Morgan Stanley, analist beklentilerinden daha iyi dördüncü çeyrek kârı açıkladı

Morgan Stanley, hisse işlem gelirlerinin yükselmesi ve varlık yönetimi gelirlerinin zirveye tırmanması ile, analist beklentilerinden daha iyi seviyede dördüncü çeyrek kârı açıkladı. 

New York merkezli Morgan Stanley'in net kârı, 2013 yılının son üç aylık döneminde, 181 milyar dolara ve hisse başına 7 sente geriledi. Şirketin hisse başı kârı, muhasebe edilen cezalar, vergi kârı ve hukuki giderler çıkartıldığında 50 sent olurken, Bloomberg anketine katılan 26 ekonomistin ortalama beklentisi 44 sent seviyesindeydi. 

Şirket CEO'su James Gorman'ın maliyetleri kısması ve aracılık birimi marjlarını yükseltmesi ile, Morgan Stanley hisseleri 2013'te yüzde 64 ralli yaptı. Standard & Poor's 500 Endeksi'nin geçen yılki yüzde 30'luk rallisi de hisse işlemlerii ve varlık yönetimi gelirlerini ateşledi. 

New York'ta bulunan JMP Group Inc. banka analisti Devin Ryan, bilanço açıklanmadan önce, "Morgan Stanley, hisse merkezli işletmeler doğrultusunda mücadeleci olanlara oranla biraz daha kontrollü. Bu işletmelerde 2014'te olumlu bir ivme görünüyor" ifadelerini kullandı.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)