BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemMısır ve Almanya'dan dev yatırım anlaşması----

Mısır ve Almanya'dan dev yatırım anlaşması

Mısır ve Almanya'dan dev yatırım anlaşması
22 Aralık 2015 - 23:44 www.finansgundem.com

Mısır Elektrik Bakanlığı ile Elsewedy Electric ve Siemens şirketleri 238 milyon euroluk yatırım anlaşması imzalandı

Mısır Elektrik ve Yenilebilir Enerji Bakanlığı ile Elsewedy Electric ve Alman Siemens şirketleri arasında 238 milyon euro değerinde 6 trafo istasyonu inşa edilmesini içeren anlaşmanın imzalandığı bildirildi. 

Bakanlıktan yapılan yazılı açıklamada, Elsewedy ve Siemens şirketleri ile imzalanan 238 milyon euro tutarında 6 trafo istasyonu inşa edilmesini öngören anlaşmaya ilişkin projenin 18 ayda tamamlanacağı belirtildi. 

Siemens'in halihazırda Beni Suveyf, El-Burlos ve başkent Kahire'nin doğusunda inşa edilmesi planlanan yeni idari başkentte, toplam 14 bin 400 megavat kapasitesinde 3 elektrik santrali inşaatının devam ettiği ifade edilen açıklamada, inşa edilecek 6 trafo istasyonunun söz konusu enerjinin ulusal elektrik ağına bağlanmasında yardımcı olacağı kaydedildi. 

Mısır Elektrik Bakanlığı, 14 Mart'ta Mısır'ın Şarm eş-Şeyh kentinde düzenlenen "Geleceğin Mısır'ı" başlıklı ekonomi kongresi çerçevesinde, enerji alanında Alman "Siemens" şirketiyle 10 milyar dolar değerinde, yatırım anlaşması için mutabakat zaptı imzalandığını açıklamıştı. 
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)