BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemMilli Piyango ihalesinde sürpriz gelişme----

Milli Piyango ihalesinde sürpriz gelişme

Milli Piyango ihalesinde sürpriz gelişme
11 Aralık 2015 - 18:19 www.finansgundem.com

Milli Piyango'nun özelleştirme ihalesini kazanan fakat daha sonra zamanında ihale bedelini yatıramayan Net Holding bir kez daha şansını deneyecek.

Net Holding’den borsaya yapılan açıklamada yeni Milli Piyango ihalesine de katılacakları belirtildi.

İşte şirketin borsaya yaptığı o açıklama:

Bilindiği üzere şirketimiz, oluşturduğu Ortak Girişim Grubu'yla Milli Piyango'nun özelleştirmesi için açılan ihaleye girmiş ve en yüksek teklifi vermiştir.

Konsorsiyumumuzun süreç dışında kalmasından sonra ikinci sırada yer alan konsorsiyum, kendilerine tanınan ek süre olan 10.12.2015 mesai bitimine (17.30) kadar Özelleştirme  İdaresi'ne gitmeyerek yükümlülüklerini yerine getirmediği öğrenilmiş, böylece Milli Piyango ihale sürecinin son bulduğu anlaşılmıştır.

Maliye Bakanımız Sayın Naci Ağbal'ın süreç  bitiminin hemen ardından en kısa süre zarfında yeni ihale sürecinin başlayacağını açıklamıştır.

Milli Piyango özelleştirmesine olan ilgimiz artarak devam etmektedir. Güçlü konsorsiyum yapısı ve deneyimiyle Net Holding A.Ş. yeni ihale sürecinde de yer alacaktır.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)