BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemMilli Park kapılarını kapattı----

Milli Park kapılarını kapattı

Milli Park kapılarını kapattı
21 Temmuz 2021 - 15:53 www.finansgundem.com

Kuşadası'ndaki Kalamaki Milli Parkı yoğunluk nedeniyle araç girişlerine kapandı. Öğlen saatlerine kadar 3 bine yakın araçla giriş yapanlar ile toplu taşıma araçlarıyla gelenlerin sayısının 15 bine yaklaştığı öğrenildi.

Dört koydaki plajları ve piknik olanaklarıyla günübirlik tatilcilerin uğrak yeri olan Dilek yarımadası Kalamaki Milli Parkı'na saat 14.00'dan itibaren araç girişlerine kapatıldığı duyuruldu.

Sözcü'nün haberine göre, kapatma duyurusunda araç yoğunluğuna dikkat çekildi ve vatandaşların alternatif alanlara yönelmesi istendi. Parka girmek isteyenlerin araç kuyruklarının kilometrelerce uzunluğa ulaştığının fotoğrafları paylaşıldı.

Normalleşmenin ilk hafta sonunda benzer şekilde kapatılan Milli Park'tan yapılan açıklamada, “Milli Parkımız aşırı araç yoğunluğundan dolayı saat 14:00 itibari ile araç girişine kapatılacaktır.

Çeşme bayramda doldu taştı

 

Marmaris’in kırsal mahalleleri tatilcilerle yüzde 100 doluluğa ulaştı

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)