BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemMHP'li Enginyurt'tan Bülent Arınç'a sert tepki----

MHP'li Enginyurt'tan Bülent Arınç'a sert tepki

MHP'li Enginyurt'tan Bülent Arınç'a sert tepki
26 Haziran 2020 - 20:04 www.finansgundem.com

MHP'li Enginyurt "Cumhurbaşkanının sırtında bir kambur varsa, Bülent Arınç sensin! MHP’liler kimsenin sırtında kambur olmamıştır. Bülent efendi, içinde taşıdığın pis fikirlerini biz biliyoruz. Ülkücü ve MHP düşmanısın” dedi

Cumhurbaşkanlığı Yüksek İstişare Kurulu üyesi Bülent Arınç, özel bir televizyon kanalında katıldığı programda, “MHP, AK Parti’nin sırtında yük demiştiniz, aynı fikirde misiniz?” sorusuna, “Cumhurbaşkanımız üzülüyor, onun için düşüncem içimde kalsın” yanıtını verdi. Arınç’a MHP’den ilk tepki Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt’tan geldi.

Arınç bir televizyon programında kendisine sorulan “MHP, AK Parti'nin sırtında yük demiştiniz, aynı fikirde misiniz?" sorusuna verdiği "Cumhurbaşkanımız üzülüyor, onun için düşüncem içimde kalsın" cevabına Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt’tan tepki geldi. 

Enginyurt, Twitter'dan yaptığı paylaşımda “Sen yoksun yanında da başarısız mı? Sen var mıydın 24 Haziran'da? 24 Haziran'da MHP vardı. Bülent Arınç'a soruyorlar 'MHP, AK Parti'nin sırtında yük demiştiniz, aynı fikirde misiniz?'. Diyor ki 'Cumhurbaşkanımız üzülüyor, onun için düşüncem içimde kalsın'. Yani demek istiyor ki 'aynı düşüncedeyim.' Cumhurbaşkanının sırtında bir kambur varsa, Bülent Arınç sensin! MHP’liler kimsenin sırtında kambur olmamıştır. Bülent efendi, içinde taşıdığın pis fikirlerini biz biliyoruz. Ülkücü ve MHP düşmanısın” dedi.

Arınç: Ben Gökçek'in kolunu kestim, o benim sakalımı tıraş etti

 

YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)