BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemMetro'yu İSKİ bastı----

Metro'yu İSKİ bastı

Metro'yu İSKİ bastı
28 Haziran 2013 - 15:49 www.finansgundem.com

Su basması nedeniyle Taksim Metrosu İstasyonu'na giriş durduruldu

Taksim'de yayalaştırması projesi kapsamında çalışma yapan bir iş makinesi İSKİ'ye ait su borusunu patlattı. Borudan fışkıran sular Taksim'de adeta küçük bir göl oluşturdu. Vatandaşlar suların üzerinden atlayarak yollarına devam edebildi. Taksim Metro'sunun da akan sudan zarar görmesi nedeniyle yolcuların Osmanbey'e yönlendirildiği öğrenildi. 
Taksim Meydanı'nda çalışma yapan bir iş makinesi kazı yaparken İSKİ'ye ait su borusunu patlattı. Metrelerce yükseğe fışkıran sular Taksim'in bir kısmında gölet oluşmasına yol açtı. Suyun patladığı kısım iş makinesinin kepçesi ile kapatılarak suyun yükselmesi önlendi ancak bazı noktalarda oluşan su birikintileri vatandaşları da zor durumda bıraktı. Vatandaşlar su birikintilerinin üzerinden atlayarak yollarına devam edebildi. 
Taksim metrosu da patlayan sudan nasibini aldı. Metro istasyonunun içi suyla dolunca yolcular anonslarla Osmanbey'e yönlendirildi. Taksim Meydanı'nda su tahliyesi ve İSKİ'nin patlayan boruyu onarma çalışmaları sürüyor.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)