BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemMetin Uca kaza geçirdi----

Metin Uca kaza geçirdi

Metin Uca kaza geçirdi
04 Kasım 2023 - 08:22 www.finansgundem.com

Metin Uca, trafik kazası geçirdi. Uca, X üzerinden geçirdiği trafik kazasıyla ilişkin, “Kartal Lütfi Kırdar Eğitim Araştırma Hastanesi Nöroloji Yoğun Bakım İnme Merkezi'nde bir hafta boyunca tedavi altında olacağım" açıklamasında bulundu.

Tiyatrocu, yazar ve sunucu Metin Uca, trafik kazası geçirdi. Uca, bir hafta boyunca yoğun bakım inme merkezinde tedavi altında olacağını duyurdu.

Metin Uca, sosyal medya hesabı X üzerinden geçirdiği trafik kazasıyla ilgili paylaşımda bulundu.

Bursa'da bir etkinlik için menajeri Kübra Kalem Baykara ile yola çıktıklarını belirten Uca, “Dilovası oksijen çıkışında kendimden geçmem sonucu ağaca vurarak durabildim” dedi.

“Hastanede ilk yapılan tetkikte boyun şah damarımın her ikisinin de tıkalı olduğu ve onun yarattığı durum nedeniyle kazanın ortaya çıktığını öğrendim” diyen Uca, şu ifadeleri kullandı:

“Kartal Lütfi Kırdar Eğitim Araştırma Hastanesi Nöroloji Yoğun Bakım İnme Merkezi'nde bir hafta boyunca tedavi altında olacağım… Pıhtıların eritilmesi ve tıkanıklığın giderilmesine çalışılacak. İlginiz için teşekkürler. Hızla iyileşip aranıza döneceğim.”

Metin Uca gözaltına alındı

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)