BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemMeteoroloji'den yağış uyarısı----

Meteoroloji'den yağış uyarısı

Meteoroloji'den yağış uyarısı
06 Haziran 2013 - 09:37 www.finansgundem.com

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nce yapılan son değerlendirmelere göre, işte hava durumu...

Türkiye'nin kuzey ve iç kesimlerinde görülecek sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlar, öğle saatlerinden sonra Doğu Karadeniz'in iç kesimlerinde yerel olarak kuvvetli olacak.
Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nce yapılan son değerlendirmelere göre, yurdun kuzey ve iç kesimlerinde (Marmara, Karadeniz, İç Ege, Doğu Akdeniz'in iç kesimleri, İç Anadolu'nun kuzey ve doğusu, Doğu Anadolu'nun batısı ile Erzurum, Kars, Ardahan, Adıyaman ve Diyarbakır) görülecek sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışların, öğle saatlerinden sonra Doğu Karadeniz'in iç kesimlerinde yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor.
Hava sıcaklığı doğu kesimlerde 3 ila 5 derece azalacak, diğer yerlerde önemli bir değişiklik olmayacak. Rüzgar ise genellikle kuzey ve batı, güney ve doğu bölgelerde güneybatı yönlerden hafif arasıra orta kuvvette, öğle saatlerinden sonra Doğu Akdeniz ile yağış alan yerlerde yağış anında yer yer kuvvetli olarak esecek.
-KUVVETLİ YAĞIŞ-
Yağışların, öğle saatlerinden sonra Doğu Karadeniz'in iç kesimlerinde yerel olarak kuvvetli olması beklendiğine dikkat çeken Meteoroloji yetkilileri ani sel, su baskını, yıldırım, heyelan, dolu, yağış anında kuvvetli rüzgar gibi yaşanabilecek olumsuzluklara karşı vatandaşları uyardı.
-BAZI İLLERDE HAVA DURUMU-
İSTANBUL: Parçalı ve çok bulutlu, kısa süreli gök gürültülü sağanak yağışlı. (25)
ANKARA: Parçalı zamanla çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra gök gürültü sağanak yağışlı. (26)
İZMİR: Parçalı ve az bulutlu. (28)
ADANA: Parçalı zamanla çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra kuzey kesimleri gök gürültülü sağanak yağışlı. (29)
ANTALYA: Az bulutlu, zamanla iç kesimleri parçalı çok bulutlu. (27)
SAMSUN: Parçalı ve çok bulutlu, kısa süreli sağanak ve gök gürültü sağanak yağışlı. (23)
ERZURUM: Parçalı zamanla çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra gök gürültü sağanak yağışlı. (22)
VAN: Parçalı ve az bulutlu. (22)
DİYARBAKIR: Parçalı zamanla çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra gök gürültü sağanak yağışlı. (30)
-BÖLGELERDE HAVA DURUMU-
MARMARA: Parçalı ve çok bulutlu, bölge genelinin aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.
EGE: Parçalı zamanla iç kesimlerinin çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra Kütahya, Afyon ve Uşak çevrelerinin gök gürültülü sağanak yağışlı geçmesi bekleniyor.
AKDENİZ: Parçalı zamanla iç kesimlerinin çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra Burdur, Isparta, Osmaniye ve Kahramanmaraş ile Adana'nın kuzey kesimleri sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçecek.
İÇ ANADOLU: Parçalı ve çok bulutlu, bölgenin kuzey ve doğusu öğle saatlerinden sonra gök gürültülü sağanak yağışlı olacak.
BATI KARADENİZ: Parçalı ve çok bulutlu, bölge geneli aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı.
ORTA VE DOĞU KARADENİZ: Parçalı ve çok bulutlu, bölge genelinin aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların, öğle saatlerinden sonra, Doğu Karadeniz'in iç kesimlerinde yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor.
DOĞU ANADOLU: Parçalı zamanla çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra bölgenin batısı ile Erzurum, Kars ve Ardahan çevreleri gök gürültü sağanak yağışlı geçecek.
GÜNEYDOĞU ANADOLU: Az bulutlu, zamanla parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra bölgenin kuzey kesimlerinin gök gürültü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Bölgenin güney kesimlerinde toz taşınımı bekleniyor.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)