BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemMeteoroloji'den 23 ile sarı kodlu uyarı----

Meteoroloji'den 23 ile sarı kodlu uyarı

Meteoroloji'den 23 ile sarı kodlu uyarı
27 Kasım 2023 - 23:04 www.finansgundem.com

Meteoroloji, aralarında İstanbul'un da bulunduğu 23 ile sarı kodlu uyarıda bulundu. Uyarıda bu iller için şiddetli fırtına ve yağış beklendiği belirtildi

Türkiye'yi etkisi altına alan soğuk ve yağışlı havaya ilişkin Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden (MGM) yeni bir uyarı geldi. MGM, yaptığı uyarıda Marmara ve Ege'de şiddetli yağış ve fırtınanın beklendiğini duyurarak, aralarında İstanbul, İzmir ve Bursa'nın da olduğu 23 ili sarı kodlu uyarı yaptı.

MARMARA VE EGE FIRTINAYA TESLİM OLACAK

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, yaptığı son tahminlere göre İstanbul dahil 23 ili sarı kodla uyardı. Marmara ve Ege'de beklenen şiddetli fırtınanın akşam saatlerinden ertesi güne kadar etkili olacağı belirtildi.

23 İL İÇİN SARI KODLU UYARI

Aydın ve Muğla için sarı kodlu gök gürültülü sağanak yağış uyarısı yapıldı. Bilecik, Bolu, Bursa, Çanakkale, Edirne, İstanbul, Kastamonu, Kırklareli, Kocaeli, Kütahya, Sakarya, Sinop, Tekirdağ, Zonguldak, Bartın, Yalova, Düzce ve Karabük için ise sarı kodlu rüzgar uyarısı verildi. Öte yandan Balıkesir, İzmir ve Manisa için sarı kodlu gök gürültülü sağanak yağış ile rüzgar uyarısı yapıldı.

İSTANBUL VALİLİĞİ'NDEN UYARI 

İstanbul Valiliği'nden yapılan açıklamada, "Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden alınan bilgiye göre; Marmara'da rüzgârın, akşam saatlerinden itibaren güney ve güneybatıdan fırtına şeklinde esmesi, fırtınanın Çarşamba günü akşam saatlerinden sonra etkisini azaltması bekleniyor. Dikkatli ve tedbirli olunmalıdır." ifadeleri kullanıldı.

SARI KOD UYARISI NEDİR?

Sarı kodlu uyarıda, hava durumu potansiyel tehlikelidir. Tahmin edilen meteorolojik hadise olağandışı olmamakla birlikte, meteorolojik şartlardan etkilenebilecek faaliyetler konusunda dikkatli olunmalıdır.

Bazı feribot seferlerine fırtına engeli

 

Meteoroloji uyardı: Fırtına ve yağışa dikkat

 

Meteoroloji uyardı: Fırtına ve yağış Doğu'ya kayıyor!

 

Meteoroloji'den 67 il için kritik uyarı!

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)