BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemMeteoroloji paylaştı: Hava nasıl olacak?----

Meteoroloji paylaştı: Hava nasıl olacak?

Meteoroloji paylaştı: Hava nasıl olacak?
29 Ocak 2022 - 22:26 www.finansgundem.com

Meteoroloji Genel Müdürlüğü hava durumu raporunu yayımladı. Hava sıcaklıkları Marmara'da mevsim normallerinde diğer yerlerde mevsim normalleri altında seyrediyor.

Denizlerde rüzgar çoğunlukla orta kuvvet ve altında esiyor. Yalnızca Karadeniz ile Marmara'nın Karadeniz kıyılarında kuvvetli esmesi bekleniyor.

Marmara Bölgesinde hava parçalı bulutlu. Bursa dolaylarında yağmur etkili olacak. Sıcaklıklar bölgede 8-9 derecelerde ölçülüyor.

Ege Bölgesinde hava çok bulutlu ve yağışlı. Sıcaklık kıyı kesimlerde 9-10 derecelerde, iç kesimlerde ise 3-4 derecelerde seyrediyor.

Akdeniz Bölgesinde yağış batı kesimlerde. Bölgenin kalanında parçalı bulutlar görülüyor. Pazartesi günü ise bölge genelinde sağanak yağış bekleniyor.

İç Anadolu Bölgesinde kar yağışlı. Sıcaklık Ankara'da 1, Sivas'ta eksi 3 derece ölçülüyor. Kar yağışı pazartesi günü de devam ediyor.

Karadeniz Bölgesinde de hava çok bulutlu ve yağışlı. Bu yağışlar kar şeklinde kendini gösterecek. Sıcaklık Bolu'da 1, Samsun'da 7 derece.

Doğu Anadolu Bölgesinde yer yer kar yağışları devam ediyor. Yağışsız alanlarda parçalı bulutlar görülüyor. Bölge genelinde gündüz sıcaklıklar sıfır derecenin altında kalıyor.

Güneydoğu Anadolu Bölgesinde Diyarbakır dolaylarında karla karışık yağmur bekleniyor. Bölgenin kalanında hava parçalı ve çok bulutlu. Pazartesi günü de yağışlı ve bulutlu hava devam ediyor.

Meteoroloji'den sağanak ve kar uyarısı

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)