BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinMeteoroloji bugün için uyardı----

Meteoroloji bugün için uyardı

Meteoroloji bugün için uyardı
10 Mayıs 2014 - 09:51 www.finansgundem.com

Meteoroloji Marmara, Ege ve İç Akdeniz'e sel uyarısı yaptı. Yağışların şiddetli, gök gürültülü sağanak yağış şekline gerçekleşmesi bekleniyor

Kurak geçen kış aylarından sonra bahar yağmurlarının yüzünü gösterdiği İstanbul’da yağışların Salı gününe kadar aralıklarla devam edeceği bildirildi. 

Özellikle dün sabah saatlerinde sağanak şeklinde başlayan yağışlar Marmara ve Ege Bölgesi’nde etkisini sürdürecek. Meteoroloji yetkililerinden alınan bilgiye göre, etkili olan sağanak yağışların bugün ve yarın da süreceği, gündüz saatlerinde sıcaklığın 18-20 derece olacağı belirtildi.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden alınan tahminlere göre, Marmara, Ege, Batı Akdeniz, Batı Karadeniz, Doğu Karadeniz kıyıları, Doğu Anadolu’nun doğusu ile Mersin, Ankara, Konya, Eskişehir, Sivas, Ordu, Gümüşhane ve Artvin çevrelerinin sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor.

Hava sıcaklığının güney ve batı bölgelerde 2 ila 4 derece artacağı, diğer yerlerde önemli bir değişiklik olmayacağı tahmin ediliyor. Rüzgar, genellikle güney, Marmara’nın batısı, Kıyı Ege ile Karadeniz kıyılarında kuzey ve batı yönlerden hafif ara sıra orta kuvvette, yağış alan yerlerde yağış anında yer yer kuvvetli olarak esmesi bekleniyor. Bazı illerde beklenen hava durumuyla günün en yüksek sıcaklıkları ise şöyle:

Ankara: Parçalı ve çok bulutlu, ilk saatlerde hafif sağanak yağışlı 19

İstanbul: Çok bulutlu ve sağanak yağışlı 16

İzmir: Çok bulutlu, aralıklı sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı 19

Adana: Parçalı ve çok bulutlu 25

Antalya: Çok bulutlu, aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı 19

Samsun: Parçalı ve çok bulutlu 20
 
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)