BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemMescid-i Nebevi'nin doğusundaki bölgede altyapı çalışmaları başladı----

Mescid-i Nebevi'nin doğusundaki bölgede altyapı çalışmaları başladı

Mescid-i Nebevi'nin doğusundaki bölgede altyapı çalışmaları başladı
25 Ağustos 2022 - 01:31 www.finansgundem.com

bin Selman, Mescid-i Nebevi'nin doğusundaki bölgede "Medine Vizyonları" adıyla yapılması planlanan genişletme için altyapı çalışmalarının başladığını duyurdu.

Suudi Arabistan Veliaht Prensi Muhammed bin Selman, Mescid-i Nebevi'nin çevresindeki genişletme projesiyle ilgili açıklamada bulundu.

Bin Selman, projenin, ülkesinin 2030 yılına kadar 30 milyon hacıya ev sahipliği yapma kapasitesini artırma konusundaki 2030 Vizyonu hedefleriyle uyumlu olduğunu ve en yüksek uluslararası standartlara göre uygulanacağını vurguladı.

Projeyle 2030 yılına kadar toplam 1,5 milyon metrekare alan üzerine 47 bin adet konaklama birimi kurmanın hedeflendiğini aktaran bin Selman, proje alanının yüzde 63'ünün açık alan ve yeşil alan olarak ayrılacağını ve ziyaretçilerin Mescid-i Nebevi'ye girişini kolaylaştıracağını ifade etti.

Tamamı, Suudi Arabistan Kamu Yatırım Fonu'na (PIF) ait olan Rua Al-Madina (Medine Vizyonları) Holding A.Ş tarafından geliştirilen ve uygulanan proje, ziyaretçilerin Mescid-i Nebevi'ye gidiş dönüşlerini kolaylaştırmak amacıyla 9 adet otobüs durağı, metro istasyonu, sürücüsüz araçlar için güzergah ve yer altı otoparkları içeriyor

Suudi Arabistan 2. Uluslararası Yapay Zeka Zirvesi'ne ev sahipliği yapacak

 

Suudi Arabistan ve Özbekistan arasında 12,5 milyar dolarlık anlaşma

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)