BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemMemur-Sen'den 3600 ek gösterge ve maaşlara düzeltme açıklaması----

Memur-Sen'den 3600 ek gösterge ve maaşlara düzeltme açıklaması

Memur-Sen'den 3600 ek gösterge ve maaşlara düzeltme açıklaması
06 Aralık 2021 - 14:53 www.finansgundem.com

Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın, ocakta ayında kamu çalışanlarının maaşlarına düzeltme yapılacağını söyleyerek, "Ocakta maaşlara yansıyacak şekilde ek protokol yapılacak" ifadelerini kullandı.

Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın ve bağlı sendikaların genel başkanları Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin ile görüştü. Görüşme sonrası milyonlarca kamu çalışanını yakından ilgilendiren iki Haber geldi.

MAAŞLARA DÜZELTME GELİYOR

Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın görüşme sonrası, tüm kamu görevlilerinin maaşlarında düzeltmeye gidileceğini açıkladı. Yalçın, düzenlemenin ocak ayındaki maaşlara yansıyacak şekilde olacağını söyledi.

Son dakika... 3600 ek gösterge ve memur maaşlarına düzeltme müjdesi

Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın "Ocak ayında memur maaşlarına yansıyacak şekilde ek protokolle alım gücünü yükseltme konusunda mutabık kaldık." açıklamasında bulundu.

3600 EK GÖSTERGE KOMİSYONU KURULUYOR

Görüşmede ele alınan bir diğer önemli başlık ise 3600 ek gösterge konusuydu. Bu konu hakkında da açıklamalarda bulunan Başkan Yalçın, "3600 ek gösterge konusunda, asgari ücret belli olduktan sonra komisyonu topluyoruz. Çalışmalara başlayacağız" ifadelerini kullandı.

Memur-Sen: Açlık sınırı 3 bin 107, yoksulluk sınırı 8 bin 823

 

Bakan Bilgin'den 3600 ek gösterge açıklaması

 

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Erol g.06 Aralık 2021 15:12

    SADECE 4 YILLIK ÜNİV. MEZUNLARI VE 4 BAKANLIK MEMURLARI/EMEKLİLERİ YARARLANIR İSE EK GÖSTERGESİ 2200 OLAN 2 YIL AÇIK ÖGRETİM MEZUNLARI DİGER BAKANLIK MEMURLARINA HAKLIZLIK/ADALETSİZLİK YAPILMIŞ OLUNACAĞINDAN MEMUR SENDİKALARI KANUNUN İPTALİ İÇİN DAVA AÇMALIR ONLAR DAVA ACIP HAKKIMIZI KORUMAZLAR İSE BİREYSEL BAŞVURULAR YAPILMALIDIR