BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporMelo'nun kadroya alınmama sebebi Robben mi?----

Melo'nun kadroya alınmama sebebi Robben mi?

Melo'nun kadroya alınmama sebebi Robben mi?
14 Şubat 2014 - 10:00 www.finansgundem.com

Scolari'nin yine milli takıma çağırmadığı Melo, Robben’in baldırına basıp kırmızı kart gördüğü günden beri kadroya giremiyor

Sezon başında bonservisi alındıktan sonra müthiş bir ilerleme kaydeden ve orta sahada parmak ısırtan bir performans sergileyen Felipe Melo’nun Dünya Kupası’nda Brezilya forması giyip giymeyeceği merak konusu.

Hırslı futbolunda, Brezilya kadrosuna girme ihtimalinin rol oynadığı konuşulan Sambacı, son açıklanan kadroda yer alamamıştı. Scolari tarafından tercih edilmeyişini yorumlayan tecrübeli futbolcu, “Daha çok çalışacağım. Hâlâ milli takım kadrosuna çağrılabileceğimi düşünüyorum. Bu olay beni daha çok kamçıladı. Önümüzde Antalyaspor, Beşiktaş ve en önemlisi Chelsea maçları var. İnancımı hiç kaybetmeden ve daha çok çalışarak Dünya Kupası maçlarında yerimi alacağıma inanıyorum. Ama asla ümidimi kesmeyeceğim” ifadesini kullandı.

Takım arkadaşları da Melo’nun, kadroya alınmayışının ardından kesinlikle küsmediğini, hatta daha da hırslandığını ve mutlaka aday kadroya çağrılmayı beklediğini belirtiyor. Felipe Melo, 2010 Dünya Kupası Çeyrek Final maçında Hollandalı yıldız Robben’in baldırına basınca kırmızı kart görmüş ve o günden sonra bir daha kadroya alınmamıştı.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)