BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporMelo gidiyor mu?----

Melo gidiyor mu?

Melo gidiyor mu?
05 Mayıs 2015 - 13:24 www.finansgundem.com

Pitbull köpeği lakaplı futbolcu Melo, Galatasaray'la ilgili açıklama yaptı

Sky Italia geçtiğimiz günlerde servis ettiği  haberinde Inter Teknik Direktörü Roberto Mancini’nin eski öğrencisi Felipe Melo’yu transfer etmek istediğini yazmıştı.

Çıkan bu haber üzerine ise Felipe Melo, La Gazzetta dello Sport’a konuştu ve ayrılık sinyalleri verdi: “Galatasaray ile her şeyi kazanırsam ondan sonra İtalya’ya dönebilirim. Bu da belki Mancini’nin takımına olur.” 

2011 yılından bu yana  Galatasaray forması giyen Brezilyalı orta saha, daha önce İtalya’da Fiorentina ve  Juventus formaları giymişti.

Bu sezon 34 haftası geride kalan Serie ‘da 49 puan toplayabilen ve kendine ancak 8. sırada yer bulabilen Inter’in yaz transfer dönemini oldukça hareketli geçirmesi bekleniyor. Felipe Melo’nun haricinde Yaya Toure, James Milner, Aleksandar Kolarov, Stefan Jovetic gibi yıldız isimler de Mancini’nin istediği oyuncular arasında yer alıyor.
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)