BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporMelo Fenerbahçe'yi takip ediyor----

Melo Fenerbahçe'yi takip ediyor

Melo Fenerbahçe'yi takip ediyor
07 Aralık 2013 - 22:54 www.finansgundem.com

Galatasaray'ın Brezilyalı yıldızı Felipe Melo, F.Bahçeli oyuncuların Rizespor mücadelesi sonrasında soyunma odasındaki sevinç karesine tepki gösterdi

Galatasaray'ın Brezilyalı oyuncusu Felipe Melo, mikro blog sitesi üzerinden oldukça sinirli bir mesaj gönderdi. Brezilyalı oyuncu, F.Bahçe'nin Rizespor'u 2-1 mağlup etitği karşılaşmanın üzerinden kısa bir süre geçtikten sonra şaşırtan bir paylaşımda bulundu.

30 yaşındaki orta saha oyuncusu, F.Bahçeli oyuncuların galibiyet sonrasında soyunma odasında verikleri poz için tepki gösterdi ve "Kendi kişiliği olmayan başkasını taklit eder, people who dont have personality copy the others!!!!" twitini attı.

Felipe Melo'nun, 9. haftada oynadıkları Kayserispor mücadelesinde Aurelien Chedjou ve Didier Drogba ile birlikte yaptıkları sevincin benzerinin yapılmasına tepki gösterdiği belirtildi.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)