BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemMelih Gökçek, Mansur Yavaş’tan fatura istedi----

Melih Gökçek, Mansur Yavaş’tan fatura istedi

Melih Gökçek, Mansur Yavaş’tan fatura istedi
02 Ekim 2019 - 15:46 www.finansgundem.com

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, Melih Gökçek döneminde yapılan eğlence parkı Ankapark'ın belediyeye maliyetinin iddia edildiği gibi 200-300 milyon dolar değil, 700-750 milyon dolar olduğunu söyledi.

Ankara Belediye Başkanı Mansur Yavaş, dün akşam katıldığı canlı yayında gündeme ilişkin açıklamalarda bulunmuştu.Yavaş, Ankapark'a 2014 yılında da karşı çıktıklarını belirterek ‘Bu işe karşı çıkanlara hakaret eden tweetler atıldı. Maliyetine 200 milyon dediler, sonra 300-400 milyon dediler. Sürekli rakam değişti. Teftişlerimiz devam ediyor. Dolar kuru artıyor azalıyor, 700-750 milyon dolar belediyeye maliyeti. İsteyen herkese faturalarını yollayabilirim. 50 milyon dolar az bir para değil ama dolar kuru nedeniyle değişiyor bu rakam. Bu para, belediyenin ailelere yaptığı yardımı 30 yıl boyunca karşılar. Biz kurtarmaya uğraşıyoruz ama orası batıyor’ demişti

Eski Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Yavaş’ın yaptığı açıklamalara Twitter hesabından tepki gösterdi. Gökçek, ‘Yavaş dün akşam Ankapark’ın 700-750 milyon dolara mal oldu dedi. Bu lâfı size yedireceğim Sayın Yavaş. Lâfla bu işi örtemezsiniz. ‘İsteyen herkese bunların faturalarını takdim etmeye hazırım’ dediniz. Ben de bu akşam Mavi Masa’ya müracaat edip resmen faturaları istedim’ diye konuştu.

YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • yucel03 Ekim 2019 14:10

    Gökcek bulvarı varmış Ankarada hayret ettim. Adam Ankaranın herşeyini aldığı gibi ismini de vermiş.

  • Fhr02 Ekim 2019 18:18

    Bende soyle dusunurum o zaman mansur hortumlayacagı paralara kılıf bulmaya çalışıyor..

  • Hüseyin YILDIRIM02 Ekim 2019 16:14

    Bu nasıl iş nasıl bir yapı..Mahalli idarelerin denetlenmesi için başta SAYIŞTAY olmak üzere ilgili denetim kurumları var.Bırakın artık bu tür sataşmaları da işinize bakın ve insanları meşgul etmeyin.Siyasi kültür ve aklaka daha çok zarar vermeyin.Özellikle ilgili kurumdan ayrılan birisinin asla yorum dahi yapmaması etik olmanın gereğidir.ANLAYANA.Bu şekilde yapacağınıza varsa yapılan yanlış uygulama ve usulsüzlükler başta SAYIŞTAY ı işler hale getirin ya da bunun için çabalayın.SAYIŞTAY raporları yıllardır sümen altında duruyor ve tüm yolsuzluk ve usulsüzleri anlatıyor.Unutmayın SAYIŞTAY TBMM ADINA DENETİM YAPAN TEK KURUMDUR.MİLLET ADINA DENETİM YAPMAKTADIR VE BUNUN ÜZERİNDE YOKTUR.