BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemMeksika'da muhalif liderin mitinginde kaza: 9 ölü, 50 yaralı----

Meksika'da muhalif liderin mitinginde kaza: 9 ölü, 50 yaralı

Meksika'da muhalif liderin mitinginde kaza: 9 ölü, 50 yaralı
23 Mayıs 2024 - 11:38 www.finansgundem.com

Meksika devlet başkanlığı yarışında büyük bir kaza yaşandı. Muhalif aday Maynez'in miting yaptığı sırada şiddetli rüzgara dayanamayan dev metal ekran, katılımcıların üzerine düştü. İlk belirlemelere göre 5 kişi öldü, 50 kişi yaralandı.

Nuevo Leon eyaletinde son mitingini gerçekleştiren Yurttaş Hareketinin devlet başkanı adayı Maynez, ekibiyle destekçilerini selamlarken sahnedeki dev metal ekran katılımcıların üzerine düştü.

Olayın ardından tedbiren hastaneye kaldırılan Maynez, X hesabındaki açıklamasında, sağlık durumunun iyi olduğunu belirterek, "İyiyim ve olup biteni takip etmek için devlet yetkilileriyle iletişim halindeyim." ifadesini kullandı.

Katılımcılar büyük panik yaşadı

Sosyal medyadaki paylaşımlarda şiddetli rüzgara dayanamayan dev metal ekranın mitingi takip edenlerin üzerine düşmesi yer alıyor.

Dev metal ekranın düşmesinin ardından sahnenin çatısının da çöktüğü ve bekleyenlerin büyük panik yaşadığı görülüyor.

Devlet Başkanı Andres Manuel Lopez Obrador, X hesabındaki paylaşımında, büyük üzüntü duyduğunu kaydederek, ölenlerin ailelerine başsağlığı diledi.

Nuevo Leon Valisi Samuel Garcia da X sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, trajik bir kaza yaşandığını ve yaralıların hastanelerde tedavi altına alındığını bildirdi.

Biri çocuk 9 kişinin yaşamını yitirdiği, 50'den fazla kişinin yaralandığı bilgisini paylaşan Garcia, ölen ve yaralananların aileleri için dua ettiğini belirtti.

Garcia, şiddetli rüzgar nedeniyle bölge sakinlerine evlerinde kalmaları uyarısında bulundu.

Meksika'da aşırı sıcaklar doğal yaşamı tehdit ediyor!

 

Meksika'da 6.4 büyüklüğünde deprem

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)