BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemMeksika’da acil durum ilan edildi----

Meksika’da acil durum ilan edildi

Meksika’da acil durum ilan edildi
25 Şubat 2023 - 04:51 www.finansgundem.com

Meksika’nın Jalisco eyaletinde yer alan Primavera Ormanı’nda çıkan yangın eyaletin başkenti Guadalajara’nın büyükşehir bölgesindeki 34 mahallede acil durum ilan edilmesine neden oldu.

Meksika'nın Jalisco eyaletinde bulunan Primavera Ormanı’nda çarşamba günü başlayan yangında alevlerle mücadele devam ederken, yangın sebebiyle çıkan dumanlar yakındaki Guadalajara şehrine ulaşarak ciddi hava kirliliğine neden oldu.

Jalisco Eyaleti Çevre ve Bölgesel Kalkınma Bakanlığı, yangının yol açtığı kirlilik nedeniyle Guadalajara büyükşehir bölgesindeki 34 mahallede atmosferik acil durum ilan ederek, okullarda eğitime ara verildiğini duyurdu.

Sputnik'te yer alan habere göre, atmosferik acil durum ilan edilmesiyle birlikte bölgede ateş yakmak yasaklanırken, vatandaşlara kirlilikten etkilenmemeleri için açık havada yapılan faaliyetlerden uzak durmaları, evlerindeki kapı ve pencereleri kapalı tutmaları ve gerekmedikçe motorlu araç kullanmamaları tavsiye edildi.

Yetkililer Primavera Ormanı’nda çıkan yangınla mücadelenin ise 220 itfaiyeci ve 50 yangın söndürme aracıyla devam ettiğini ifade ederken, alevlerin kontrol altına alındığını ve şu anda söndürme ve soğutma çalışmalarının yürütüldüğünü ifade etti.

Bingöl 4,7 büyüklüğünde depremle sallandı

 

Depremin maliyeti 2 milyar doları bulabilir

 

Depreme ilişkin vergi matrahı düzenlemesi

 

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)