BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemMehmet Aslan'dan canlı yayında suç duyurusu----

Mehmet Aslan'dan canlı yayında suç duyurusu

Mehmet Aslan'dan canlı yayında suç duyurusu
20 Ekim 2015 - 07:10 www.finansgundem.com

MHP milletvekili adayı Mehmet Aslan canlı yayında AK Parti Mardin milletvekili Orhan Miroğlu hakkında suç duyurusunda bulundu

CNN Türk’teki Tarafsız Bölge programında Diyarbakır Baro Başkanı Tahir Elçi hakkında alınan yakalama kararı konuşuldu. Programa katılan konuklardan MHP milletvekili adayı Mehmet Aslan AK Parti Mardin milletvekili Orhan Miroğlu'nun da 'PKK terör örgütü değildir' dediğini söyledi. Aslan, canlı yayında Orhan Miroğlu’nun ses kaydını dinletti. Aslan, Miroğlu'nun bu sözleri nedeniyle savcıların harekete geçmesini belirterek suç duyurusunda bulundu.

Ahmet Hakan'ın sunduğu Tarafsız Bölge programında Diyarbakır Baro Başkanı Tahir Elçi Hakkında "PKK terör örgütü değildir" sözleri nedeniyle yakalama kararı çıkarılması tartışıldı.

Tartışmanın bir bölümünde araya giren MHP Milletvekili adayı Mehmet Aslan izleyicilerden gelen bir videoyu gündeme getirdi. Aslan'ın dinlettiği videoda AK Parti Mardin milletvekili Orhan Miroğlu'nun Ülke TV’deki Bıçak Sırtı programında "PKK terör örgütü değil, kendi topraklarında belli bir siyasi programı hayata geçirmeye çalışan bir politik harekettir" sözlerini dinletti.

Mehmet Aslan, Miroğlu'nun sözleri nedeniyle savcıların bir an önce harekete geçmesi gerektiğini belirterek suç duyurusunda bulundu.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)