BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporMeğer Terim'in üstü çoktan çizilmiş!----

Meğer Terim'in üstü çoktan çizilmiş!

Meğer Terim'in üstü çoktan çizilmiş!
30 Eylül 2013 - 15:39 www.finansgundem.com

Galatasaray, yeni teknik direktör olarak Roberto Mancini'yle her konuda anlaşmaya vardı...

Geçtiğimiz hafta Fatih Terim'in görevine son veren ve yeni hoca arayışlarına başlayan Galatasaray'daki belirsizlik son buldu ve yeni teknik patron Mancini oldu. Sarı Kırmızılı camiada şimdi en çok konuşulan iddia ise Galatasaray yönetiminin bu hamle için uzun süredir plan yapıp yapmadığıydı. Bir diğer deyişle "Fatih Terim'in gönderilişi çok daha önceden mi planlanmıştı?"
Geçtiğimiz hafta salı günü yapılan ve Terim'in görevine son verilen toplantıda Ebru Köksal'ın yönetim kurulu üyelerine yönelik yaptığı konuşmada söylediği şu sözler de bu iddiaları doğrular nitelikteydi:
“Biz diğer kulüplere benzemeyiz. Türk işi bir anlayışla yönetilemeyiz. Yabancı bir teknik direktörle hem sizin hem yönetimin dokusu daha iyi tutar. Milyonlarca euroluk yatırım yaparak Drogba ve Sneijder’ı aldık ama siz başkan olarak onlarla telefonla konuştuğunuz için Terim onlara bile tavır koyuyor. Benim çok iyi yabancı kontaklarım var. Örneğin Mancini gibi bir isimle yola çıkarsak hem dünya spor marketinginde kendimizi daha iyi temsil ederiz hem de elimizdeki yabancıları daha iyi kullanırız.”
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)