BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemMedyum, soyulduğunu bilemedi----

Medyum, soyulduğunu bilemedi

Medyum, soyulduğunu bilemedi
24 Aralık 2015 - 15:27 www.finansgundem.com

İzmir’de medyumluk yapan 65 yaşındaki kadının 10 yıllık birikimi 112 milyon lira, banka çalışanlarınca buharlaştırıldı

Fadime Gür adlı okuma yazma bilmeyen medyum, 1994’ten beri para yatırdığı bankaya para çekmeye gittiğinde ‘hesabınızda paar yok’ cevabı alınca şaşkına döndü.  Bankadaki birikimi 112 milyon lirası buharlaşan kadının avukatı Mürsel Ünlü, “Öğrendiğimize göre bankanın o dönemki müdürü ve 5 personeli ‘zimmete para geçirme’ ve ‘görevi kötüye kullanma’ suçlarından görevden alınıp cezaevine girmişler” diye konuştu.
Hürriyet’in haberine göre, okuryazar olmadığı için işlemlerini mühürle yapan Fadime Gür, mührünü unuttuğu zaman imza yerine 'Fadime’ diye yazarak parasını yatırıyordu. "Bazen de imza atmama bankanın memurları yardım ediyordu” diyen Gür, “2004’te para lazım oldu. 4 bin liraya yakın para çektim. Bir hafta sonra gittim bu şubede sana verecek kadar para yok dediler. Beni 2005’in 7. ayına kadar oyaladılar” dedi.

“EVİNİ DE ELİNDEN ALIRIM DEDİ”

Söz konusu banka şubesinde görevli olan bir memurun kendisine “Bu parayı nasıl kazandın? Bunu sen falcılıkla kazandın. O evini de elinden alırım” dediğini söyleyen Gür, “Ben hiçbir bankayı kötülemiyorum. İçindeki adamlar hırsız. İçlerinden birkaç kişi çıkıyor bütün bankayı batırıyor, benim gibi cahil insanları da kullanıyorlar” diye konuştu.
  Ünlü, “Müvekkilimden imza adı altında yazı alarak bu talimatlarla parayı yok etmişler. Daha sonra öğrendiğimize göre bankanın o dönemki müdürü ve 5 personeli ‘zimmete para geçirme’ ve ‘görevi kötüye kullanma’ suçlarından görevden alınıp cezaevine girmişler” diye konuştu.
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)