BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemMeclis'teki yeminde kime 'yuhh' çekildi----

Meclis'teki yeminde kime 'yuhh' çekildi

Meclis'teki yeminde kime 'yuhh' çekildi
07 Temmuz 2018 - 20:58 www.finansgundem.com

HDP Hatay Milletvekili tiyatro sanatçısı Barış Atay’ın ismi anons edilince dinleyici sırasında oturan bir kişi “Yuhhh” diye bağırdı.

Meclis’teki yemin töreni sırasında alışık olunmayan bir protesto gerçekleşti. HDP Hatay Milletvekili tiyatro sanatçısı Barış Atay’ın ismi anons edilince dinleyici sırasında oturan bir kişi “Yuhhh” diye bağırdı. Atay kürsüye yürürken HDP’li vekiller sıra kapaklarına vurarak “Sayın başkan, atın dışarı” diye protestocunun dışarı çıkarılmasını istediler.

Geçici Başkan Durmuş Yılmaz da, güvenlik görevlilerini vatandaşın dışarı çıkarılması yönünde uyardı. Meclis polisi, protestocu vatandaşı dinleyici locasının dışına çıkardı, ziyaretçi kimliği alınarak, hangi vekilin misafiri olarak geldiği öğrenilmeye çalışıldı. Protestocu vatandaş polislerin ‘kimin ziyaretçisi olarak geldin?' sorusuna ‘Vekillerin hepsi için geldim' dedi. (Sözcü)

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)