BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemMeclis'te kritik saatler----

Meclis'te kritik saatler

Meclis'te kritik saatler
03 Ekim 2013 - 15:24 www.finansgundem.com

Suriye tezkeresi bugün Meclis Genel Kurulu'nda görüşülüyor

Meclis Genel Kurul'da gündem dışı konuşmaların ardından "Suriye'deki durumun oluşturduğu tehdit ve riskler çerçevesinde hudut, şumül, miktar ve zamanı hükümetce takdir ve tespit edilmek kaydıyla, Türk Silahlı Kuvvetlerinin yabancı ülkelere gönderilmesi ve görevlendirilmesi ile gerekli düzenlemelerin hükümet tarafından belirlenecek esaslara göre yapılması için, Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin 4 Ekim 2012 tarihli kararıyla hükümete verilen izin süresinin 4 Ekim 2013 tarihinden itibaren bir yıl daha uzatılmasına" dair Başbakanlık tezkeresi görüşülecek. Genel Kurul'da hükümet adına Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz konuşacak.
Tezkere üzerinde CHP Genel Başkan Yardımcısı Faruk Loğoğlu, MHP Genel Başkan Yardımcısı Tuğrul Türkeş, BDP Grup Başkanvekili İdris Baluken konuşma yapacak. AK Parti adına da Dışişleri Komisyonu Başkanı Volkan Bozkır söz alacak.
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)