BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemMeclis'e rekor sayıda dilekçe iletildi----

Meclis'e rekor sayıda dilekçe iletildi

Meclis'e rekor sayıda dilekçe iletildi
16 Şubat 2022 - 14:53 www.finansgundem.com

Salgın döneminde elektronik dilekçe ile başvuruda rekor sayıya ulaşıldı. En çok başvuru İstanbul'dan, en az dilekçe ise Tunceli'den geldi.

Yaşanan sorunlar ilgili çözüm bulunması için TCMB'ye dilekçe yazan vatandaşlar, 2021'de Türkiye Büyük Millet Meclisi'ne 21 bin 554 dilekçe yazdı. 2020'de bu sayı 6 bin 373'tü.

TRThaber'de yer alan habere göre, başvurularda ilk sırada İstanbul yer alırken, en az başvuru Tunceli'den geldi. Erkeklerin dilekçe başvuru oranı ise kadınların iki katına ulaştı.

Dilekçeler titizlikle değerlendiriliyor

Türkiye Büyük Millet Meclisi'ne ulaşan dilekçeler titizlikle değerlendiriliyor. Kısa süre içinde dilekçelere cevap yazılıyor. Şikayetler ilgili kurumlara ve bakanlıklara iletiliyor. Süreci takip etmek için Meclis'te uzman bir ekip görev yapıyor.

Yurtdışından da dilekçeler geliyor

Meclis'e Türkiye'den olduğu kadar yurtdışından da dilekçeler geliyor. Yurt dışından gelen dilekçelerde ilk sırada Almanya yer aldı. Almanya'yı ise Hollanda izledi.

Erdoğan, BAE’li gençlerle buluştu

 

Bakan Bilgin'den 3600 ek gösterge açıklaması

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)