BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaMakro EkonomiMB'de Ataşehir'e taşınıyor ----

MB'de Ataşehir'e taşınıyor

MB'de Ataşehir'e taşınıyor
28 Şubat 2013 - 10:00 www.finansgundem.com

Merkez Bankası İstanbul Şubesi Ataşehir'e taşınıyor, Karaköy binası müze oluyor

Merkez Bankası'nın İstanbul şubesi Ataşehir'deki Finans Merkezi'ne taşınıyor. Karaköy'deki tarihi bina ise 'Türkiye İktisat ve Para Tarihi Müzesi' olarak hizmet verecek.
İstanbul’daki faaliyetlerin daha elverişli bir ortamda sürdürebilmesi amacıyla bu karara varıldığını bildiren Merkez Bankası, şu açıklamayı yaptı:
1.İstanbul Şubesi ile Uluslararası Araştırma ve Eğitim Merkezi Ataşehir’deki İstanbul Finans Merkezi’nde satın alınması kararlaştırılan arsaya konuşlandırılacaktır.
2.Uzun zamandır faaliyetlerini Karaköy Bankalar Caddesinde sürdürmekte olan İstanbul Şubemiz bulunduğu bölge itibariyle hizmet sunmakta bazı zorluklar yaşamaktadır. Tarihi değer taşıyan bu bina yapılacak restorasyon çalışmasının ardından “Türkiye İktisat ve Para Tarihi Müzesi” olarak hizmete devam edecektir.
3.İstanbul’da artan emisyon faaliyetlerimiz Anadolu ve Avrupa yakasında en az ikişer merkezden sürdürülerek piyasa ihtiyaçları ile daha uyumlu hale getirilecektir.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)