BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporMayweather 1 milyar dolar barajını aştı----

Mayweather 1 milyar dolar barajını aştı

Mayweather 1 milyar dolar barajını aştı
28 Ağustos 2017 - 08:51 www.finansgundem.com

Yılın kapışmasında kafes dövüşü efsanesi Conor McGregor’u 10’uncu rauntta deviren Mayweather, 350 milyon dolar kazandı ve Jordan ve Woods sonrası 1 milyar dolar barajını geçen 3. isim oldu

Las Vegas'ta 20 bin seyirci önünde oynanan büyük dövüşte gülen taraf tüm profesyonel kariyeri boyunca olduğu gibi Floyd Mayweather'dı. Dünyanın en popüler ve güçlü kafes dövüşçüsü Conor McGregor'un meydan okumasına yanıt veren Mayweather, ilk 3 rauntta zorlansa da tecrübesi, tekniği ve oyun bilgisiyle İrlandalı yıldızın üstesinden gelmeyi bildi ve 10'uncu rauntta teknik nakavtla rakibini alt etti. McGregor, kariyerinin ilk profesyonel boks maçı olmasına karşın Mayweather'a karşı maçı 10'uncu raunda kadar taşımayı başararak alkış aldı.

McGregor 100 milyon alacak

Tarihin en çok para kazandıran boks maçı unvanını Mayweather-Pacquiao karşılaşmasından alan dövüşten iki taraf da karlı çıktı. Kariyerini noktaladığını açıklayan Mayweather tam 350 milyon doları kasasına koyarak galibiyetin yanı sıra büyük bir servet elde etti. McGregor ise yenilgisine karşın 100 milyon dolar kazanarak UFC kafes dövüşlerine büyük bir teselli ikramiyesiyle dönüyor.

Önce durdurdu sonra vurdu

Maça Conor McGregor hızlı başladı ve ilk 3 raundu kazandı. Ancak rakibinin tarzına alışan Mayweather, onu yordu ve 10. rauntta işi bitirdi.

Jordan ve Woods 'un ardından

Floyd Mayweather'ın kazandığı maçın ardından elde ettiği astronomik kazanç, onu tarihi bir sporcu grubunun da üyesi yaptı. Daha önce yalnızca basketbol efsanesi Michael Jordan ve ünlü golfçü Tiger Woods'un geçebildiği 1 milyar dolarlık gelir barajını aşan 3. sporcu olmayı başaran Floyd Mayweather, kendisine takılan 'Para' lakabının da hakkını sonuna kadar vermiş oldu.

Ünlüler akın etti

Maçın ön sıraları Oscar törenini andırıyordu. Leonardo DiCaprio, Charlize Theron, Bruce Willis, Gerard Butler gibi dünyaca ünlü oyuncuların yanı sıra yıldız basketbolcu LeBron James ve boks efsanesi Mike Tyson da karşılaşmayı izleyenler arasındaydı.

Önce durdurdu sonra vurdu

Maça Conor McGregor hızlı başladı ve ilk 3 raundu kazandı. Ancak rakibinin tarzına alışan Mayweather, onu yordu ve 10. rauntta işi bitirdi.

Uğur Karakullukçu - Sabah

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)