BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemMatviyenko: Rusya'nın kendini izole etme düşüncesi yok----

Matviyenko: Rusya'nın kendini izole etme düşüncesi yok

Matviyenko: Rusya'nın kendini izole etme düşüncesi yok
07 Kasım 2023 - 03:43 www.finansgundem.com

Rusya Federasyon Konseyi Başkanı Matviyenko, Rusya'nın kendini izole etmek gibi bir düşüncesi olmadığını bu durumun dışarıdan da mümkün olmadığını savundu

Rusya Federasyon Konseyi Başkanı Matviyenko, Rusya’nın kendini dünyadan izole etme niyetinde olmadığını, ülkeyi dışarıdan izole etmenin de mümkün olmadığını belirtti.

Rusya parlamentosunun üst kanadı Federasyon Konseyi’nin Başkanı Valentina Matviyenko, ‘Bilgi. İlkler’ Forumu’ndaki konuşmasında, “Rusya hiçbir zaman izolasyondan yana değildi, değil ve olmayacak da. İzolasyon mümkün değil ve bizi izole etmeye çalışanlar artık bunu görüyor, biliyor ve anlıyor” ifadesini kullandı.

''RUSYA, İZOLASYONDAN YANA DEĞİL''

Rusya’nın dünya ekonomisinin, enerji güvenliğinin, dünyadaki istikrarın bir parçası olduğunu dile getiren Matviyenko, ülkenin dünyaya seçkin sanatçıları, yazarları, bestecileri, müzisyenleri kazandırdığını anımsatarak, “Kimse kendini dünyadan izole etmeyi düşünmüyor bile” dedi.

Ülke anayasasının vatandaşların haklarını koruduğunu söyleyen Matviyenko, Rusya’nın bazı uluslararası anlaşmalardan çıkmasının vatandaşlara hiçbir zararı olmayacağını kaydetti. Konsey Başkanı, ülkenin egemenliğine yönelik saldırılara son vermek için bazı anlaşmalardan çıkmak zorunda kaldığını belirtti.

''PUTİN, ÜLKEMİZE ONURUNU GERİ KAZANDIRDI''

Rusya’nın 1990’lı yıllarda uçurumun eşiğine geldiğini dile getiren Federasyon Konseyi Başkanı Matviyenko, o dönemde ücret ve emekli maaşlarının ödenmesinde gecikmelerin yaşandığını ve işsizliğin tavan yaptığını anımsatarak sözlerini şöyle sürdürdü:

“Devlet Başkanımız, tecrübesi, inceliği ve diplomasisi sayesinde adım adım ülkemizi uçurumdan çıkarmaya başladı. Geçtiğimiz 23 yıl içinde, dünyada eşi benzeri olmayan ayrı bir medeniyet olduğumuzun farkına vardık. Putin, ülkemize onurunu geri kazandırdı.”

 

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)