BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemMarmaraereğlisi'ni hortum vurdu----

Marmaraereğlisi'ni hortum vurdu

Marmaraereğlisi'ni hortum vurdu
08 Ekim 2020 - 17:15 www.finansgundem.com

Tekirdağ'ın Marmaraereğlisi ilçesinde beklenen yağış hortum da getirdi. Hortumun etkisiyle sahil kesiminde yaklaşık 25 binada hasar oluştu.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün sağanak yağış ve dolu uyarısında bulunduğu Trakya'da, yağmur yağışı gece saatlerinden itibaren başladı.

Aylardır kuraklığın yaşandığı Edirne ve Kırklareli'de sabah saatlerine kadar metrekareye yaklaşık 3 kilo yağış düşerken, hava sıcaklığı da 20 derece olarak ölçüldü.

Sahilde hasara neden oldu

Marmara Denizi kıyısındaki Marmaraereğlisi'nde ise hortum oluştu. Tekirdağ Valisi Aziz Yıldırım, hortumun ilçe merkezinde saat 13.20 sularında meydana geldiğini açıkladı. Sahil Caddesi'nde yaklaşık 25 binanın çatısının zarar gördüğünü 1 evin balkon duvarının çöktüğünü ve 1 binanın da çatı demirinin uçtuğunu belirten Vali Yıldırım, sahildeki kafe ve 2 balıkçı restoranının hasar gördüğünü kaydetti.

Can kaybı ve yaralının olmadığını ifade eden Vali Yıldırım, AFAD ve Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü ekiplerince hasar tespit çalışmalarının yürütüldüğünü söyledi.

Marmaraereğlisi Belediye Başkanı Hikmet Ata da ekiplerin temizlik çalışması yürüttüğünü açıkladı.

Meteoroloji yetkilileri, yağışın gün içinde yer yer etkili olacağını belirterek, vatandaşların ani sel, su baskını, yıldırım, kuvvetli rüzgar ve dolu yağışına karşı önlemlerini almasını istedi.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)