BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporManchester United borç batağında----

Manchester United borç batağında

Manchester United borç batağında
28 Ekim 2023 - 16:51 www.finansgundem.com

İngiltere Premier Lig'in dev kulüplerinden Manchester United, tarihe geçen bir borca imza attı. Ada basınında yer alan habere göre Kırmızı Şeytanlar'ın 1.25 milyar Euro kadar yapılmamış ödemesi bulunuyor


İngiltere'nin en köklü kulüpleri arasında yer alan Manchester United'ın toplam borcu ağızları açık bırakacak seviyeye ulaştı.

1.25 MİLYAR EURO'LUK BORÇ!

İngiliz basınında yer alan habere göre; Manchester United'ın brüt borç, kredi ve ödenmemiş transfer taksitlerinin birleşiminden olan borcu 1.25 milyar euro'yu (34.25 milyar Türk Lirası) geçti.


REKOR GELİR BİLE YETMEDİ

Haberde, geçtiğimiz sezon 743 milyon euro gelir elde ederek kulüp rekoru kıran Manchester United'ın buna rağmen 32.9 milyon euro zarar ettiği ifade edildi.

Bununla birlikte İngiliz kulübünün brüt borcunun çekilen kredilerle birlikte 886 milyon euro'ya yükseldiği, ayrıca 364.3 milyon euro'luk transfer ödemeleri ve 2022'de çekilen 114 milyon euro'luk kredi ile birlikte toplam brüt borcun 1.25 milyar euro'ya dayandığı yazıldı.

Manchester United'a Şampiyonlar Ligi yolu açıldı

 

Katarlı bankacıdan Manchester United'a ikinci teklif

 

Altay Bayındır, Manchester United'da

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)