BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemMaliye kurmayları yerde çalıştı----

Maliye kurmayları yerde çalıştı

Maliye kurmayları yerde çalıştı
11 Aralık 2015 - 06:54 www.finansgundem.com

Meclis’te 26. dönemin Plan ve Bütçe Komisyonu çalışmaları, geçici bütçe görüşmeleri ile başladı

Maliye Bakanı Naci Ağbal, “Aralık ayı içerisinde mümkün olursa, 2016 yılına ilişkin Bütçe Kanun Tasarısı’nı da Meclisimiz’e sunmayı, ocak ayı içerisinde de görüşmelerin Meclisimiz’in takvimine bağlı olarak yapılmasını arzu ediyoruz” dedi. Salonda en renkli sima 13 yıl sonra siyasete geri dönen ve komisyona seçilen CHP İstanbul Milletvekili eski Maliye Bakanı Zekeriya Temizel oldu. 

Komisyonun yeni seçilen başkanı Süreyya Sadi Bilgiç, ilk sözü de Temizel’e verdi. Maliye Bakanı Naci Ağbal’ın sunum konuşmasından sonra üyeler söz aldı. Salonda görüşmeler sürerken, salona yakın bir aralıkta ise sıkıntılı bir çalışma vardı.


                                   Fotoğraf: Mustafa İstemi (Milliyet)

Görüşmeler sırasında Ağbal’a anında gerekli evrağı yetiştirecek olan Maliye’nin “kurmay memurları” ise Meclis yönetiminin masa hazırlığı yapmaması yüzünden yerlerde çalışmak zorunda kaldı. Bu duruma en güzel tepki bir bürokrattan geldi. Bürokrat, eli çenesinde durumu şaşkınlıkla izledi. 
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)