BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemMalatya'daki musluk suyu içilebilir hale geldi----

Malatya'daki musluk suyu içilebilir hale geldi

Malatya'daki musluk suyu içilebilir hale geldi
26 Haziran 2023 - 15:49 www.finansgundem.com

Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen Malatya'da musluk suyu içilebilir hale geldi. Mahallelere yerleştirilen su bidonları ise sıcak havanın etkisiyle bakteri riski taşıdığından artık doldurulmayacak.

Malatya Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü tarafından yapılan yazılı açıklamada, 6 Şubat'ta yaşanan Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından şehri besleyen içme suyu kaynaklarında bulanıklık oluştuğu anımsatıldı.

Vatandaşların içme suyu ihtiyacını karşılamak için geçici süreliğine tüm mahallelere plastik su tankları yerleştirildiği anımsatılan açıklamada, şu ifadeler kullanıldı:

"Ancak sıcaklığın artması nedeniyle su tanklarında bakteri üreme riski ortaya çıkmıştır. Bu nedenle su tankları tekrar doldurulmayacaktır. Şehrimizin su ihtiyacını karşılayan kaptajlarımızda herhangi bir sorun yoktur. İl Sağlık Müdürlüğümüz de bu konu ile ilgili bir açıklama yapmış olup, suyun içilebilirliğiyle ilgili bir sakınca görünmemektedir. Günlük olarak farklı laboratuvarlarda içme suyumuz analiz edilmektedir. Suyumuz deprem öncesi değerlerine dönmüştür."

Hızlı tren bağlantılı Malatya-Sivas Bölgesel Treni seferleri başladı

 

Malatya, Gaziantep ve Hatay'da yeni sanayi alanları açıklandı

 

Malatya ve Adıyaman’da 10 bin kişilik konteyner kentlerde yaşam başladı

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)