BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemMalatya'da bir deprem daha----

Malatya'da bir deprem daha

Malatya'da bir deprem daha
27 Şubat 2020 - 05:25 www.finansgundem.com

Malatya'da sabaha karşı 4.1 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi

24 Ocak'ta meydana gelen 6.8 büyüklüğündeki depremle sarsılan Malatya'da sarsıntılrın ardı arkası kesilmiyor. Bu sabaha karşı kentte bir deprem daha meydana geldi. 

AFAD saat 05.08'de meydana gelen merkezinin Pütürge ilçesi olduğunu belirttiği depremin büyüklüğünü de 4.1 olarak açıkladı. 

Kentte kısa süreli panik yaşanmasına yol açan depremde can kaybı ve hasar oluşmadı. 

Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü ise depremin büyüklüğünü 4.3, merkez üssünü de Pütürge ilçesine bağlı Kavaklıdere Mahallesi, derinliğini ise 5 kilometre olarak açıkladı.

PÜTÜRGE KAYMAKAMI'NDAN AÇIKLAMA

Pütürge Kaymakamı Recep Aydın, ilçede meydana gelen 4,1 büyüklüğündeki depremde ilk belirlemelere göre olumsuz bir durum olmadığını bildirdi.

Aydın, AA muhabirine yaptığı açıklamada, tüm Malatyalılara ve ilçe halkına geçmiş olsun dileğinde bulundu.

İlçelerine bağlı mahallelerle irtibat halinde olduklarını belirten Aydın, "Şu ana kadar bize intikal eden herhangi bir olumsuz durum yok. Mahallelerimizde araştırmalarımız sürüyor. Gelişmeleri yakından izliyoruz. Vatandaşlarımızdan ağır hasarlı binalara girmemelerini istiyoruz." dedi.

Bu arada, Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) ekiplerine de şu ana kadar olumsuz bir durum yansımadığı kaydedildi.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)