BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemMaduro, Enerji Bakanı'nı görevden aldı----

Maduro, Enerji Bakanı'nı görevden aldı

Maduro, Enerji Bakanı'nı görevden aldı
02 Nisan 2019 - 10:12 www.finansgundem.com

Venezuela Devlet Başkanı Nicolas Maduro, ülkenin tamamını etkileyen elektrik kesintileri devam ederken Enerji Bakanı'nı değiştirdi.

  Venezuela Devlet Başkanı Nicolas Maduro, ülkenin tamamını  etkileyen elektrik kesintileri devam ederken Enerji Bakanı'nı değiştirdi. Ağustos 2015’ten bu yana Bakanlık görevini yürüten emekli
General Luis Motta Dominguez’in yerine, mühendis Igor Gavidia Leon  getirildi.
Venezuela’da elektrik kesintileri devam ederken Devlet Başkanı Nicolas Maduro, Enerji Bakanını değiştirdi. Görevdeki emekli General Luis Motta Dominguez’in yerine Igor Gavidia Leon’un getirildiği  açıklandı. Yönetim ayrıca Başkan Yardımcısı Delcy Rodriguez ve Adalet Bakanı Nestor Reverol başkanlığında bir elektrik santralinin  kurulduğunu duyurdu. Maduro, Leon’un göreve getirilmesini, “Elektrik  endüstrisi 25 yıllık deneyimi olan, çeşitli sorumluluklara sahip bir  elektrik mühendisi Igor Gavidia Leon’u bu göreve atamaya karar verdim”  diyerek açıkladı.

Yeni kriz birimi oluşturuldu

Yeni Bakan, devlete ait olan Corporacion Electrica Nacional’ın (Corpoelec) başkanlığını yapacak. Gavidia Leon, ülkenin en büyüğü olan Guri hidroelektrik santralinin bulunduğu Guayana bölgesinde elektrik  üretiminden sorumlu olan Electrificacion del Caron’nin başkanlığını  yapıyordu. Maduro ayrıca, Başkan Yardımcısı Delcy Rodriguez ile İçişleri ve Adalet Bakanı General Nestor Reverol’un başkanlığında,  krize çözüm arayan ve tesislerin güvenliğini artıracak bir elektrik  santralinin devreye sokulması kararını imzaladığını da duyurdu.

 Öte yandan Maduro, tüm eğitim seviyesinde okulların Çarşamba günü  tekrar başlanacağını da açıkladı. 
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)