BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemMacron'dan Türkiye ve Çin açıklaması----

Macron'dan Türkiye ve Çin açıklaması

Macron'dan Türkiye ve Çin açıklaması
22 Nisan 2022 - 16:58 www.finansgundem.com

Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron, Putin ile konuşmamaya karar verilmesi durumunda müzakerecilerin Türkiye ve Çin olacağını söyledi.

Bir süredir telefonda görüşmediği Putin ile görüşmeye devam edeceğini belirten Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron, Mariupol'a erişim sağlayabilmek için Putin ile görüşmek gerektiğini kaydetti.

France Inter radyosuna konuşan Macron, "Onunla görüşmeye devam etmek bizim görevimiz. Birkaç insanın hayatını kurtaracaksa onunla görüşmek gerekiyor. Başkan Putin ile her zaman şeffaf ve talepkar şekilde konuştum. Bir noktada ateşkesi hazırlamak gerekecek. Avrupa masanın etrafında olmalı. Putin ile konuşmamaya karar verirsek, müzakereciler Türkiye Cumhurbaşkanı veya Çin Devlet Başkanı olacak" ifadelerini kullandı.

Rusya-Ukrayna Savaşı'nın askeri çözümü bulunmadığını ifade eden Macron, çözüm için askeri yol seçilirse, üçüncü dünya savaşının tercih edildiğini belirtti. Macron, Ukrayna'nın, silah yardımı yapmamaları halinde Rusya'ya karşı direnemeyeceğini kaydetti.

BM'den Rusya'ya 'savaş suçu' uyarısı

Rusya'nın yeni hedefi güney bölgesi

Rusya Donetsk’te hastaneyi vurdu

Ukrayna, Rusya'nın kayıplarını açıkladı

Ukrayna: Rusya savaşta Ukraynalı çocukları da kullanıyor

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)