BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemMacron: Türkiye ile iyi niyetle yeniden ilişki kurmak istiyoruz----

Macron: Türkiye ile iyi niyetle yeniden ilişki kurmak istiyoruz

Macron: Türkiye ile iyi niyetle yeniden ilişki kurmak istiyoruz
10 Eylül 2020 - 22:30 www.finansgundem.com

Doğu Akdeniz'deki gerilime ilişkin açıklamada bulunan Fransa Cumhurbaşkanı Macron, Türkiye ile iyi niyetle yeniden bir araya gelmek istediklerini açıkladı.

Korsika adasında düzenlenen Avrupa Birliği (AB) Üyesi Güney Avrupa Ülkeleri Zirvesi'nde (MED7) ortak bildiri yayımlandı.

Zirvenin ardından yaptığı açıklamada Fransa Cumhurbaşkanı Macron, "Türkiye ile iyi niyet çerçevesinde yeniden görüşmek istiyoruz" dedi.

Ortak bildiride "Bölgedeki tüm ülkeleri hukuka uymaya çağırıyoruz. Tarafları diyaloğa ve müzakereye davet ediyoruz. Yunanistan ve Rum kesimine desteğimizi yineliyoruz" denildi.

Bildiride, “Türkiye’yle diyaloga geçilmesinde ilerleme sağlanamaması ve Türkiye’nin tek taraflı faaliyetlerini sonlandırmaması halinde, Avrupa Birliği ilave kısıtlayıcı tedbirler listesi geliştirmeye hazırdır” ifadelerine yer verildi.

Yunanistan ve Fransa arasında savunma işbirliği anlaşması

Türk ve Yunan heyetleri arasındaki toplantı sona erdi

 

ETİKETLER :
YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Ahmet dinçer11 Eylül 2020 09:30

    Oda ABD nin demokrat adayından kopya çekerek bölgede zirvede olan Türkiyenin lideri RTE na laf atarsam puan toplamanın peşinde galiba bune b k yemek üç gün önce tayyibi devirecem diyorsun üç gün sonra Türkiye ile iyi ilişkiler peşindesin kafan iyimi manyak

  • Erol g.11 Eylül 2020 06:57

    TÜRKİYE FRANSANIN MARSİLYA,MONAKO ŞEHİRLERİ AÇIKLARINDAKI ADACIKLARDA PETROL/DOĞALGAZ ARAMAYA KALKSA/ASKER ÇIKARSA MACRON KABUL EDER Mİ ACABA ?