BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemLüx devi LVMH'de yavaşlama----

Lüx devi LVMH'de yavaşlama

Lüx devi LVMH'de yavaşlama
27 Ocak 2023 - 08:23 www.finansgundem.com

Bünyesinde Dior ve Louis Vuitton gibi markaları bulunduran LVMH'nin satış büyümesi, ocak ayında iyi bir başlangıç yaparken yılın sonunda yavaşladı.

Dior ve Louis Vuitton gibi markaların sahibi olan LVMH, Çin'deki pandemi kısıtlamaları ve Covid-19'un yayılması bu kritik pazardaki harcamalara zarar verdiği için dördüncü çeyrekte daha yavaş satış büyümesi bildirdi. Lüks devi, ocak ayının ise iyi başladığını bildirdi.

LVMH, temel moda ve deri ürünleri bölümünün organik satışlarının geçen yılın son üç ayında %10 arttığını bildirdi. Bu, analistlerin tahminlerinin hemen üzerinde ve yılın en yavaş temposu. Louis Vuitton, geçen yıl 20 milyar euroluk (21,8 milyar dolar) satışları geçerken, ana şirket LVMH rekor gelir bildirdi.

LVMH'nin CEO'su ve dünyanın en zengin kişisi milyarder Bernard Arnault, şirketin 2023'e girerken kendinden emin olduğunu ancak mevcut belirsizliklere karşı tetikte olduğunu bildirdi.

Biraz daha yumuşak olan üç aylık sonuçlar, rakipleri Cartier'in sahibi Richemont ve Burberry Group Plc'nin sonuçlarını yansıtıyor. Her ikisi de 2022'nin sonunda Çin talebinde bir düşüş yaşadı, ancak sözkonusu ülkedeki satışların bu ay toparlandığını bildirdi. LVMH CFO'su Jean-Jacques Guiony, Çin'deki sonuçların geçen çeyrekte ağır şekilde düştüğünü, ancak bu yıl şimdiye kadar orada çok daha iyi gittiğini kaydetti.

'Louis Vuitton'un baş tasarımcısıydı: Hayatını kaybetti!

 

Louis Vuitton'dan 7 bin 200 liraya siperlik

 

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)