BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemLüks sitedeki yangında incelemeler sona erdi----

Lüks sitedeki yangında incelemeler sona erdi

Lüks sitedeki yangında incelemeler sona erdi
30 Nisan 2023 - 14:39 www.finansgundem.com

İzmir'in Narlıdere ilçesinde bir sitede çıkan yangınla ilgili olay yeri inceleme ile itfaiye ekipleri, yangının çıkış nedenine ilişkin çalışmalarını bugün tamamladı.

İzmir'in Narlıdere ilçesinde lüks sitede çıkan ve 8 saat sonra kontrol altına alınan yangına ilişkin olan incelemeler tamamlandı. Tüm dairelerde inceleme yapan ekipler, elde edilen bulgular ile toplanan delilleri savcılığa teslim etti.

Narlıdere ilçesinde 27 Nisan'da saat 22.00 sıralarında 4 blok ve 168 daireden oluşan lüks sitenin 3'üncü bloğunda yangın çıktı. Site sakinleri kendi imkanları ile dışarı çıkarken, bölgeye çok sayıda polis ve itfaiye ekibi sevk edildi. Kısa sürede tüm bloğu saran alevlere, itfaiye ekipleri müdahale etti. Zaman zaman patlamaların da yaşandığı yangın, havadan ve karadan müdahale ile 8 saat sonra kontrol altına alındı. 6 kişi dumandan etkilenirken, 1 kişi ayağından yaralandı. Yaralılar, ambulanslarda ayakta tedavi edildi. Olay yeri inceleme ile itfaiye ekipleri, yangının çıkış nedenine ilişkin çalışmalarını bugün tamamladı. Tüm dairelerde tek tek inceleme yapan ekipler, elde edilen bulgular ile toplanan delilleri savcılığa teslim etti. 

İzmir'de bir sitede yangın çıktı

İzmir'de sitede çıkan yangının delilleri toplanacak

Lüks sitedeki yangında kundaklama şüphesi

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)