BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinLüks Japon restoranından ilginç korona virüs tedbiri----

Lüks Japon restoranından ilginç korona virüs tedbiri

Lüks Japon restoranından ilginç korona virüs tedbiri
19 Kasım 2021 - 11:31 www.finansgundem.com

Japonya’da hizmet veren lüks bir otel restoranı, müşterilerine korona virüs bulaşmasını önlemek için alışılmışın dışında bir yöntemi hayata geçirdi.


Tüketim alışkanlıklarını ve çalışma koşullarını değiştiren koronavirüs salgını, Japonya'daki lüks bir otel restoranını alışılmadık bir tedbiri hayata geçirmeye teşvik etti.

'Hoshinoya Tokyo' adlı işletme, özel bir yemek masasının üzerine müşterilerin baş kısmını tamamen içine alacak büyüklükte avizeler yerleştirdi. Salgın sonrasında ülkedeki restoranlarda standart hale gelen koruyucu bölmelerden esinlenen işletme, misafirlerin yemek deneyimini daha keyifli hale getirecek farklı bir çözümün hedeflendiğini belirtti.

Müşterilerin hareket alanını kısıtlamayacak şekilde özel olarak tasarlanan avizeler genellikle yemek yerken damlacık yolu ile bulaşan korona virüs enfeksiyonlarını önlemeyi amaçlıyor. Materyal olarak ise kağıt ve şeffaf plastik kullanılıyor.

Hizmeti otel misafirlerine ücretsiz olarak sunan restorandan yapılan açıklamada, 40 metrekarelik alan üzerine kurulu yemek masasının 30 bin yen (yaklaşık 260 dolar) işgaliye ücreti karşılığında dışarıdan rezervasyona da açık olduğu ifade edildi.(Sputnik)

Aktivistlerden maskeli küresel ısınma protestosu

 

İlginç deney: Korona virüs olana 50 bin TL!

 

En ilginç Merkel heykeli

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)