BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporLucescu'dan Trabzonspor açıklaması!----

Lucescu'dan Trabzonspor açıklaması!

Lucescu'dan Trabzonspor açıklaması!
29 Aralık 2015 - 10:43 www.finansgundem.com

Ünlü teknik adam Lucescu, Ukrayna basınına yaptığı açıklamada Trabzonspor ile görüştüğünü doğruladı

Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta'nın geçtiğimiz hafta görüştüğü Shakhtar Donetsk'in hocası Mircea Lucescu Trabzonspor'u resmen açıkladı.

2 YIL HOCA SONRA SPORTİF DİREKTÖR

Sport. ua'ya konuşan Lucescu, "2 yıl teknik direktör, sonra sportif direktör" haberini noktası virgülüne doğruladı. Trabzonspor'la görüştüğünü duyuran Lucescu, "Şu anki kulübümde iyi bir hatıra bırakmak istiyorum. Trabzonspor'la bir anlaşma yapmadım. Kendilerine şartlarımı sundum. Ben iki yıl teknik direktörlük yapmak ve sonra sportif direktör olarak devam etmek istiyorum. Bu dönemde de teknik direktör olarak oğlum Razvan Lucescu görev yapabilir" ifadesini kullandı.

SHAKHTAR: LUCESCU GİDEBİLİR

Shakhtar'ın CEO'su Sergei Palkin de Trabzonspor'un Lucescu'ya olan ilgisi hakkında şu sözleri söyledi: "Lucescu'nun sözleşmesi Mayıs 2016'da bitiyor. Güçlü takımların onu takımın başına getirmek istemesi hiç şaşırtıcı değil. Eğer başka bir takımla anlaşırsa o takıma iyi ve atak futbol oynayacağından eminim. Lucescu ile sözleşme uzatma konusunda takımın Avrupa Ligi ve ligde alacağı sonuçla birlikte Donbass Arena'nın durumu da belirleyici olacak. Lucescu giderse yeni bir teknik adamla devam ederiz."
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)