BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemLübnan'da kanlı cuma----

Lübnan'da kanlı cuma

Lübnan'da kanlı cuma
23 Ağustos 2013 - 15:27 www.finansgundem.com

Lübnan’ın Trablusşam kentinde cuma namazından sonra iki caminin önünde meydana gelen patlamalarda 27 kişi yaşamını yitirdi.

Trablusşam kentinde Sünni nüfusun yoğun olarak yaşadığı bölgeler iki patlamayla sarsıldı. Ed-Devvar Mahallesi'ndeki Takva Camisi'nde cuma namazı çıkışı meydana gelen patlamadan dakikalar sonra Başbakan Necip Mikati ve Milletvekili Semir el-Cisr'in evlerinin yakınında bulunan Selam Camisi'nin önünde ikinci patlama oldu.
Sağlık Bakanlığı'ndan yapılan açıklamaya göre, patlamalarda en az 27 kişi yaşamını yitirirken, 358 kişi de yaralandı. Olaydan sonra camiden çıkan cemaat, tekbir getirerek patlamalara tepki gösterdi.
ntvmsnbc.com'un haberine göre patlamaların şiddetiyle bölgedeki otomobil ve evlerde hasar meydana geldi. Patlamalardan sonra bölgede güvenlik tedbirleri alan polis, iki mahalleyi giriş ve çıkışa kapattı.
ETİKETLER :
YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)