BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemLoto milyoneri kansere yenik düştü----

Loto milyoneri kansere yenik düştü

Loto milyoneri kansere yenik düştü
22 Nisan 2013 - 16:04 www.finansgundem.com

Loto milyoneri Sami Durmuş, uzun süreden bu yana tedavi gördüğü akciğer kanseri hastalığından öldü

Bursa’nın Orhangazi İlçesi Heceler Köyü’nde oturan ve Süper Loto’nun 7 Haziran 2012 tarihinde yapılan çekilişinde 6 milyon 678 bin 153 lira kazanan 66 yaşındaki Sami Durmuş, uzun süreden bu yana tedavi gördüğü akciğer kanseri hastalığından öldü.
Hürriyet'ten Hasan Bozbey'in haberine göre, ikramiyeyi kazandıktan sonra Bursa’ya yerleşen Durmuş, yarın Heceler Köyü’nde toprağa verilecek.
Milli Piyango İdaresi Genel Müdürlüğü’nce düzenlenen 7 Haziran’daki Süper Loto çekilişinde bir kişiyle birlikte 6 rakamı bilen Sami Durmuş, 6 milyon 678 bin 153 TL 90 kuruş ikramiye kazandı.
Evli ve 3 çocuk babası loto milyoneri, ikramiye kazandıktan sonra gazetecilerle görüşmedi. Heceler Köyü Muhtarı Kerim Karabıyık, çiftçilikle geçimini sağlayan Durmuş’un, uzun süreden bu yana para sıkıntısı sıkıntı çektiğini bu nedenle tarlasını sattığı, traktörüne icra yoluyla el konulduğunu belirtirken ikramiyetin ’ihtiyacı olan bir kişiye’ çıktığını söyledi.
Büyük ikramiyeyi aldıktan sonra Bursa Beşveler Mahallesi’ne taşınan Sami Durmuş, beynindeki tümor ve akciğer kanseri ile mücadele ediyordu. Hastanede tedavi gören Durmuş, dün kurtarılamadı.
Muhtar Kerim Karabıyık, Durmuş’un yarın Heceler Köyü’nde toprağa verileceğini söyledi.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)