BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaPara PiyasaLew: Borç tavanı ABD'ye zarar verdi----

Lew: Borç tavanı ABD'ye zarar verdi

Lew: Borç tavanı ABD'ye zarar verdi
21 Ekim 2013 - 07:35 www.finansgundem.com

ABD Hazine Bakanı Lew, borç limiti tartışmalarının ekonomiye zarar verdiğini söyleyerek, "tekrarına izin verilemeyeceğini" savundu

ABD'nin borç limiti tartışmalarının ekonomiye zarar verdinin söyleyen ABD Hazine Bakanı Jacob J. Lew, aynı durumun tekrarlanmaması gerektiğini burguladı.
NBC kanalına röportaj veren Lew, "Hükümetin aynı süreçten bir daha geçmeyeceğinden emin olmalıyız. Bu bir daha olamaz" dedi.
Lew, borç tavanına çok yaklaşmanın bile ekonomiye zarar verdiğinin altını çizerek, "Ancak dayanıklı bir ekonomimiz var" şeklinde konuştu.
ABD Başkanı Barack Obama, Lew'in ABD'nin borçlanma yetkisini tüketeceğini söyledi 17 Ekim sabaha karşı, borç tavanının 7 Şubat'a kadar askıya alınması ve 16 gün süren hükümetin kısmi kapanmasının sonlandırılmasını öngören taslağı yasalaştırdı. Demokratlar ve Temsilciler Meclisi arasındaki 11 saat süren görüşmeler, 2014'ün başlarında benzer durumun tekrarının yaşanabileceğine işaret ediyor.
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)