BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemLavrov'dan nükleer çatışma uyarısı----

Lavrov'dan nükleer çatışma uyarısı

Lavrov'dan nükleer çatışma uyarısı
22 Nisan 2024 - 16:04 www.finansgundem.com

Rusya Dışişleri Bakanı Lavrov, Batı’nın Ukrayna’ya desteğinin nükleer güçler arasında doğrudan bir askeri çatışma riskinin arttığı uyarısını yaptı

Rusya Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov, Batı’nın Ukrayna’ya verdiği destekle nükleer güçler arasında doğrudan bir askeri çatışma riskinin arttığını ve bunun felaket getirebileceğini belirtti.

Moskova’da düzenlenen Nükleer Silahların Yayılmasını Önleme Konferansı’na video mesaj yoluyla katılan Lavrov, “Batı, nükleer güçler arasında doğrudan bir askeri çatışma riskiyle karşı karşıya kalarak, bu durumun felaketle sonuçlanabileceği konusunda tehlikeli bir şekilde denge kuruyor,” dedi.

Rusya Dışişleri Bakanı, Batı’nın üç büyük nükleer devletinin Kiev’e olan desteğinin endişe verici olduğunu ve bu durumun nükleer tehlike seviyesini artırdığını özellikle vurguladı.

Rusya Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov, dünya genelinde istikrarın sağlanması ve mevcut durumun daha da kötüye gitmesini önlemek amacıyla, uluslararası güvenlik mimarisinin yeniden yapılandırılması gerektiğine vurgu yaptı.

Lavrov, bu yeni yapılanmanın çok taraflılık, eşitlik ve bölünmezlik ilkeleri üzerine inşa edilmesi gerektiğini belirtti. Ayrıca, sadece bu şekilde uluslararası çatışma seviyelerinin düşürülebileceğini ve silah kontrolü alanında somut ilerlemelerin sağlanabileceğini ifade etti.

Polonya, nükleer silah konuşlandırmaya 'hazır'

 

Onlarca yıl sonra ABD'den nükleer savaş başlığı hamlesi

 

İran'dan nükleer rest!

 

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • E.g.23 Nisan 2024 03:19

    NÜKLEER SAVAŞ ÇIKARSA RUSYA SİYONİST DESTEKÇİSİ BAŞKAN BİDEN'E BİN PARÇAYA AYRILSIN DİYE EN GALLAVİ/ETKİLİ NÜKLEER BOMBALARINDAN BİN TANESİNİ BİRDEN GÖNDERMELİDİR