BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinKylie Jenner çok mutsuz----

Kylie Jenner çok mutsuz

Kylie Jenner çok mutsuz
09 Mart 2019 - 11:32 www.finansgundem.com

ABD'li magazin yıldızı Kylie Jenner, geçtiğimiz günlerde Forbes dergisi tarafından 'Dünyanın en genç milyarderi' seçildi. Kardashian/Jenner ailesinin en genç üyesi, pırıltılı hayatına rağmen mutsuzlukla boğuşluyor.

Şöhret ve zenginlik konusunda ailesindeki herkesi geride bırakan Kylie Jenner, adeta mutsuzluğun pençesinde kıvranıyor...

Kylie Jenner'ın yakın arkadaşı Jordyn Woods, geçtiğimiz günlerde ablası Khloe Kardashian'ın sevgilisiyle öpüştüğünü açıkladı. İhanet sonrası Khloe, çocuğunun babasından ayrıldı. Kylie ise en yakın arkadaşı ve ailesi arasında kalarak ne yapacağını şaşırdı. Bu skandalın ardından kendi erkek arkadaşının da onu aldattığı yolunda iddialar ortaya atıldı. Travis Scott'ın kendisini aldattığını düşünen Kylie, söylentilere göre büyük bir kavga çıkardı ve ortalığı birbirine kattı. 

Ablası Kim Kardashian'la da kıskançlık yüzünden arası açılan Kylie, tüm bu zenginliğe rağmen aradığı huzuru bir türlü bulamıyor. Pahalı arabalar, evler, mücevherler gibi şeylere istediği an sahip olmanın kendisini hiç mutlu etmediğini belirten Jenner, bunlarla yaşadığı tatminin saniyeler sürdüğünü ve hemen ardından yeniden boşlukta hissettiğini açıkladı.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)