BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemKuzey Kore'de önemli toplantı----

Kuzey Kore'de önemli toplantı

Kuzey Kore'de önemli toplantı
28 Aralık 2021 - 10:01 www.finansgundem.com

Kuzey Kore'de geçmiş projeleri gözden geçirmek ve yeni dönemin gündemleri ve politikalarını tartışmak için önemli bir toplantının başladığı duyuruldu.


Resmi haber ajansı Kore Merkez Haber Ajansından (KCNA) yapılan açıklamada, Kuzey Kore Lideri Kim Jong-un'un, iktidardaki Kore İşçi Partisi Merkez Komitesinin dün başlayan genel kurul toplantısına başkanlık ettiği bilgisi verilirken, Kim'in açıklamalarına dair herhangi bir detaya yer verilmedi.

Detayına yer verilmeyen gündem maddelerinin tartışıldığı ve onaylandığı belirtilen açıklamaya göre, toplantıda 2021'in ana gündem ve politikaları gözden geçirilecek ve yeni dönemdeki gelişmelere dair konular ele alınacak.

Toplantının ne kadar süreceği bilinmiyor

Genel kurul toplantısı, Kuzey Kore'deki en üst düzey karar alma mekanizmalarından biri olarak öne çıkıyor. Kim, daha önce genel kurul toplantılarını ABD ve Güney Kore ile ilişkiler veya ülkesinin nükleer programı konusundaki tutumlarını açıklamak için kullanmıştı.

Kim'in iktidardaki 10'uncu yılını kutladığı bir dönemde düzenlenen toplantının ne kadar süreceği bilinmiyor ancak 2019'da yapılan genel kurul toplantısı dört gün sürmüştü.

Kuzey Kore lideri kız kardeşini terfi ettirdi

 

Kuzey Kore’de daha fazla sadakat ve birlik çağrısı

 

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)