BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemKuzey Irak'taki PKK hedefleri vuruldu----

Kuzey Irak'taki PKK hedefleri vuruldu

Kuzey Irak'taki PKK hedefleri vuruldu
22 Eylül 2015 - 10:45 www.finansgundem.com

Türk Silahlı Kuvvetleri terör örgütü PKK hedeflerine karşı hava harekatı düzenlediğini duyurdu

Türk Silahlı Kuvvetleri'nin 15 Eylül 2015 tarihinde F-16 ve F-4 2020 savaş uçaklarıyla, Irak'ın kuzeyindeki Sinat-Haftanin'de bulunan terör örgütü PKK hedeflerine karşı hava harekatı düzenledi.

İHA'lar ve diğer istihbarat kaynaklarından elde edilen bilgiler doğrultusunda tespit edilen PKK terör örgütüne ait ait ağaç altı barınma alanında bulunan barınaklar ve yeraltı mühimmat deposu Hava Kuvvetlerine ait F-16 ve F-4 2020  uçakları ile etkisiz hale getirildi.

Hava harekatı İHA ile gözetlendi. 4 hedefe eş zamanlı olarak hava harekatı yapıldı. İmha edilen mühimmat deposu 55 dakika süreyle yanmaya ve patlamaya devam etti.  PKK terör örgütüne ait ve kritik olduğu değerlendirilen bir lojistik tesis daha etkisiz hale getirildi.
ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Kuzey22 Eylül 2015 14:55

    Kahraman pilotlarımızın eline ve yüreğine sağlık Aralıksız ve sürekli bu bombardımanlar devam etmeli ki; Mağarada sıkıştıkları yerlerden çıkamayan teröristlerin psikolojisi bozulsun. Mühimmat ve erzakta stoklayamadıklarından kış geldiğinde birbirlerini yerler. Böyle devam etmeli.